KOOVEE / käsipallo

Käsipallo on perinteinen olympialaji, jossa heitetään, hypätään, juostaan ja välillä jopa painitaan. Laji on helppo aloittaa; tarvitset vain sisäpelikengät ja liikuntavaatteet.

Koovee on tuonut käsipallon monen vuoden tauon jälkeen Tampereelle! Olemme Suomen toiseksi pohjoisin käsipalloseura (perustettaessa pohjoisin)!

Aloittelijoista, sekä taitavimmista harrastajista koostuva joukkue, pelaa Suomen Käsipalloliiton järjestämää aikuisten 3-divisioonaa. Sarjaan saavat osallistua myös naiset, joita joukkueesta löytyykin jo muutama. Nuorimmat pelaajat joukkueessa ovat täysi-ikäisyyden kynnyksellä ja pärjäävät käsipallossa erinomaisesti mukana.

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa (ma & pe) Tampereella Vuoreksen koululla; Toivotamme kaikki uudet harrastajat kokeilemaan käsipalloa!

Mikäli olet kiinnostunut käsipallosta, niin tule ennakkoluulottomasti kokeilemaan lajia kanssamme. Käsipallojaoston tavoitteena on myös kasvattaa toimintaa juniori-ikäluokkiin ja mikäli olet tästä toiminnasta kiinnostunut, niin ole yhteydessä kasipallo@koovee.fi

Aikuiset

Yhteystiedot
  • Ilkka Lahti
  • -