KOOVEE / käsipallo

Käsipallo on perinteinen olympialaji, jossa heitetään, hypätään, juostaan ja välillä jopa painitaan. Laji on helppo aloittaa; tarvitset vain sisäpelikengät ja liikuntavaatteet. Koovee on tuonut käsipallon monen vuoden tauon jälkeen Tampereelle! Olemme Suomen toiseksi pohjoisin käsipalloseura (perustettaessa pohjoisin)! Aloittelijoista, sekä taitavimmista harrastajista koostuva joukkue, pelaa Suomen Käsipalloliiton järjestämää aikuisten 3-divisioonaa. Sarjaan saavat osallistua myös naiset, joita […]

Lue lisää

Dream Team Cheerleaders

Cheerleading on hauska ja vauhdikas joukkueharrastus, joka opettaa perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista. Kaikkein tärkeintä on iloita liikunnasta ja onnistumisista! Alkeisryhmiä on päiväkoti-ikäisistä aikuisiin. Uudet harrastajat käyvät kokeilemassa kaksi viikkoa veloituksetta, tutustu joukkueisiin alla olevista linkeistä!

Pirkkalan Pirkat / Lentopallo

Joukkueessa pelaavat sekä tytöt että pojat. Pelaaminen on vielä leikinomaista ja lapsien tahtiin etenevää. Lentopallon lisäksi treeneissä harjoitellaan juoksemista, hyppimistä, heittämistä ja koordinaatiota.

Pirkkalan Pirkat / Salibandy

Pirkkalan Pirkkain toiminta-ajatuksen mukaan seura kehittää urheilu- ja liikuntatoimintaa siten, että mahdollisimman moni kuntalainen voisi harrastaa fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa edistämiseksi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua, kukin kykyjensä ja tarpeidensa mukaan. Pirkkalan Pirkkain slogan on Iloisesti liikuttaa – Pirkkalan Pirkat. Pirkkalan Pirkkain unelma on, että seura tunnetaan valtakunnallisesti laadukkaana ja monipuolisena urheiluseurana.