Tampereen Pienoisgolfkerho TPGK / Manse RG

Minigolfia voi pelata rennosti harrastepohjalta tai jos intoa ja taitoa löytyy, niin haastetta löytyy kotimaan kilpakentiltä aina kansainvälisiin kilpailuihin asti. Manse RG on suomen johtavia ratagolfseuroja ja tarjoaa loistavat puitteet harrastamiselle ja kilpailemiselle vuoden ympäri.

Lue lisää

Juupajoen Wado ryu Karatejaosto

Kodai Dojo. Kodai, joka tarkoittaa muinaista/vanhaa/alkuperäistä ja Dojo, joka tarkoittaa paikkaa, jossa harjoitetaan taistelutaitoja on Kangasalan ja Ruutanan rajalla sijaitseva yksityissali. Juupajoen Karatejaoston harjoitukset järjestetään Kopsamon koululla ja Juupajoen liikuntahallilla. Toimintaa on junnuille ja aikuisille.

Ratsastusseura Kannustin

Ratsastusseura Kannustin ry on Juupajoella 2012 perustettu SRL:n hyväksymä ratsastusseura. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ratsastusurheilua, kohottaa jäsentensä ratsastustaitoa ja –tietoutta sekä laajentaa ratsastusurheilun harrastajien piiriä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää opetus-, kilpailu-, kurssi-, keskustelu- ja yhteisiä ratsastustilaisuuksia, hankkii tarvittavia välineitä, järjestää näytöksiä, juhlia ja muuta vastaavaa toimintaa. Seura järjestää mm. koulutuksia, valmennuksia ja kisoja.

Lammin Tennisseura

Lammin Tennisseura on lammilainen, vuonna 1974 perustettu tennisseura, jolla on noin 60 jäsentä. Lammin Tennisseura tarjoaa hyvät ja edulliset puitteet tenniksen harrastamiseen niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Meillä on lähellä olevat kentät, tenniskursseja kaiken ikäisille ja innostunut yhteisö, joka auttaa sinua kehittymään pelaajana ja nauttimaan tenniksen tuomasta ilosta.