Tampereen Taido

Taido on vauhdikas kolmiulotteinen kamppailulaji kaikenikäisille. Tampereella on harrastettu taidoa vuodesta 1990, ja Nääshallissa pyörii aktiivisesti sekä junnujen että aikuisten treenit.

Lue lisää

Taekwondo MooDo Loppi Ry

Lopen Taekwondoseura harjoittaa World Taekwondon mukaista Taekwondoa, joka on virallinen olympialaji. Seuramme palvelee kaikkia lajista kiinnostuneita paikkakunnasta riippumatta. Uusia peruskursseja järjestetään säännöllisesti. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme: http://www.taekwondo-loppi.fi/ Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan hienoa Korealaista kamppailulajia!

Hämeenlinnan Taekwondoseura ry

Hämeenlinnan Taekwondoseurassa harrastetaan tyylisuunnaltaan World Taekwondoa (WT), joka on virallinen olympialaji ja maailman harrastetuin kamppailu-urheilulaji. Taekwondo on tunnettu erityisesti näyttävistä potkuistaan, jonka lisäksi laji sisältää mm. itsepuolustustekniikoita, torjuntoja, ottelua, liikesarjoja ja paljon muuta. Laji sopii 7-vuotiaasta ylöspäin kaiken ikäisille ja kokoisille kuntotasosta riippumatta. Harjoittelun tavoitteena on Taekwondon monipuolisten tekniikoiden oppimisen lisäksi harrastajan fyysisten ominaisuuksien, kuten […]

Tampereen Nuorisoseura ry

Vuonna 1958 perustettu Tampereen Nuoriso­seura Ry kokoaa viikoittain yhteen tanssista, musiikista ja käden­taidoista kiinnostuneita lapsia, nuoria sekä aikuisia. Tärkeintä meille on yhdessä toimiminen ja tekeminen, tervetuloa mukaan! Tutustu myös Facebook- ja Instagram-sivuihimme!

FC Loppi

FC Loppi on vuonna 1992 perustettu jalkapalloseura, joka kuuluu Suomen Palloliiton Tampereen piiriin. Seuran toiminta käynnistyi alkujaan miesten joukkueen voimin, mutta toiminta painottuu nykyään vahvasti junioritoimintaan.