Tampereen kendoseura Fudo Kamae ry

Kendo on japanilaiseen miekkailuun pohjautuva kamppailulaji. Kendon tavoitteena on kehittää harjoittelijan mieltä, kehoa ja niiden yhteistoimintaa. Laji soveltuu kaikille, kaikenikäsille, ja kaikki harjoittelevat yhdessä.

Lue lisää

Tampereen Taido

Taido on vauhdikas kolmiulotteinen kamppailulaji kaikenikäisille. Tampereella on harrastettu taidoa vuodesta 1990, ja Nääshallissa pyörii aktiivisesti sekä junnujen että aikuisten treenit.

Taekwondo MooDo Loppi Ry

Lopen Taekwondoseura harjoittaa World Taekwondon mukaista Taekwondoa, joka on virallinen olympialaji. Seuramme palvelee kaikkia lajista kiinnostuneita paikkakunnasta riippumatta. Uusia peruskursseja järjestetään säännöllisesti. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme: http://www.taekwondo-loppi.fi/ Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan hienoa Korealaista kamppailulajia!

Hämeenlinnan Taekwondoseura ry

Hämeenlinnan Taekwondoseurassa harrastetaan tyylisuunnaltaan World Taekwondoa (WT), joka on virallinen olympialaji ja maailman harrastetuin kamppailu-urheilulaji. Taekwondo on tunnettu erityisesti näyttävistä potkuistaan, jonka lisäksi laji sisältää mm. itsepuolustustekniikoita, torjuntoja, ottelua, liikesarjoja ja paljon muuta. Laji sopii 7-vuotiaasta ylöspäin kaiken ikäisille ja kokoisille kuntotasosta riippumatta. Harjoittelun tavoitteena on Taekwondon monipuolisten tekniikoiden oppimisen lisäksi harrastajan fyysisten ominaisuuksien, kuten […]

FC Loppi

FC Loppi on vuonna 1992 perustettu jalkapalloseura, joka kuuluu Suomen Palloliiton Tampereen piiriin. Seuran toiminta käynnistyi alkujaan miesten joukkueen voimin, mutta toiminta painottuu nykyään vahvasti junioritoimintaan.