Taekwondo MooDo Loppi Ry

Lopen Taekwondoseura harjoittaa World Taekwondon mukaista Taekwondoa, joka on virallinen olympialaji. Seuramme palvelee kaikkia lajista kiinnostuneita paikkakunnasta riippumatta. Uusia peruskursseja järjestetään säännöllisesti. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme: http://www.taekwondo-loppi.fi/ Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan hienoa Korealaista kamppailulajia!

Lue lisää

Hämeenlinnan Taekwondoseura ry

Hämeenlinnan Taekwondoseurassa harrastetaan tyylisuunnaltaan World Taekwondoa (WT), joka on virallinen olympialaji ja maailman harrastetuin kamppailu-urheilulaji. Taekwondo on tunnettu erityisesti näyttävistä potkuistaan, jonka lisäksi laji sisältää mm. itsepuolustustekniikoita, torjuntoja, ottelua, liikesarjoja ja paljon muuta. Laji sopii 7-vuotiaasta ylöspäin kaiken ikäisille ja kokoisille kuntotasosta riippumatta. Harjoittelun tavoitteena on Taekwondon monipuolisten tekniikoiden oppimisen lisäksi harrastajan fyysisten ominaisuuksien, kuten […]

Hämeenlinnan Tennisseura, HTS

Seura tarjoaa kaikille mahdollisuuden harrastaa ja osallistua kunto- ja terveysliikuntaan, kilpa- ja huippu-urheiluun. HTS panostaa laadukkaaseen ja monipuoliseen urheiluun sekä hyvinvointiliikuntaan. Seuran junioritoiminnassa tavoitteena on toimintaan osallistuvien pysyminen ohjatussa harrastustoiminnassa ja nauttiminen kehittymisestä sekä onnistumisista.