LASB Juniorit

LASB on Lahdessa, Hollolassa ja Hämeenlinnassa toimiva salibandyseura, joka perustettiin Lammin Salibandyn, Kosken Dynamon juniorien ja Hollolan Urheilijat -46:n salibandyjaoston fuusioituessa. LASBin miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigan kotiottelunsa Lahdessa. Junioritoiminta pyörii niin Lammilla, Hämeenkoskella kuin Hollolassakin. Keväällä 2018 seurassa on noin 450 lisenssipelaajaa.

Lue lisää

Tanssikoulu Dance Actions

Olemme lähellä sinua! Koko perheen tanssikoulu Dance Actions on Pirkanmaalla toimiva yksityinen tanssikoulu, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Opettajinamme toimivat ammattitaitoiset, koulutetut tanssinopettajat. Omien Tampereen (Nekala & Dance Actions City), Lempäälän, Ylöjärven ja Nokian tanssistudioidemme lisäksi meillä on toimivia ryhmiä Kangasalla, Hämeenkyrössä ja Pirkkalassa.

Tanssiseura Swing Team

Olemme rock´n and swing (boogie woogie, lindy hop, fusku, bugg, rock´n roll, jne) lajeihin painottava tanssiseura, toimintaa löytyy kaiken ikäisille. Olemme yli 20 vuotias seura joka toimii Tampereella.

Virtain Syke

Liiku leikkien 2 on suunnattu n. 6-8 -vuotiaille liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille, joiden kanssa jatkamme ja syvennämme jo opittuja taitoja monipuolisen liikunnan ja voimistelun avulla. Kiinnitämme huomiota voimistelun perustaitoihin sekä luomme vahvan pohjan uusien taitojen ja lajien oppimiselle, liikunnan iloa unohtamatta. Tarkoituksena on kannustaa lapsia myös omaehtoiseen liikuntaan ohjattujen tuntien lisäksi.

Valkeakosken Voimistelijat

Olemme jakaneet kaikki lasten ja nuorten ryhmät neljään osa-alueeseen: – Tempputunnit – Perheliikunta – Voimistelukoulu – Tanssi Tämä helpottaa löytämään lapsellesi sopiva tunti. Kaikki tuntimme sopivat sekä tytöille että pojille, jollei toisin ole ilmoitettu.

Mansen Molskis

Iloista ja rentoa uimahyppytoimintaa Pirkanmaalla! Uimahyppyjä harjoitellaan tällä hetkellä sekä Kalevan uintikeskuksessa että Kangasalla Kuohussa. Uimahyppyjen harjoittelu sisältää paitsi hyppyjen treenausta altaalla myös kuivaharjoittelua ponnujen ja patjojen avulla. Uimahypyt voi aloittaa, kun syvässä altaassa on valmiiksi turvallista uida.