Tampereen Nuorisoseura ry

Vuonna 1958 perustettu Tampereen Nuoriso­seura Ry kokoaa viikoittain yhteen tanssista, musiikista ja käden­taidoista kiinnostuneita lapsia, nuoria sekä aikuisia. Tärkeintä meille on yhdessä toimiminen ja tekeminen, tervetuloa mukaan! Tutustu myös Facebook- ja Instagram-sivuihimme!

Lue lisää

Läyliäisten Luja / Liikuntakerho

Läyliäisten Luja ry on Läyliäisten kylällä toimiva urheiluseura. Tavoitteena on tarjota mahdollisuus liikunnan harrastamiseen omalla kotikylällään.

FC Loppi

FC Loppi on vuonna 1992 perustettu jalkapalloseura, joka kuuluu Suomen Palloliiton Tampereen piiriin. Seuran toiminta käynnistyi alkujaan miesten joukkueen voimin, mutta toiminta painottuu nykyään vahvasti junioritoimintaan.

Lempäälän Ratsastuskoulu Ratsuniitty

Lempäälän Ratsastuskoulu Ratsuniitty on laadukas ja monipuolinen Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli. Meillä yhdistyy hevosten läsnäolosta nauttiminen, sekä laadukas hevosurheilu. Sijaintimme on erinomainen: kaunis maalaismiljöö järvimaisemineen, vain 3 kilometrin päässä Lempäälän keskustasta. Tarjoamme ryhmiä kaiken tasoisille ja -ikäisille, ja järjestämme paljon valmennuksia sekä harjoituskilpailuja kaikissa lajeissa.