UGLY DUCKS HOCKEY

Harrastekiekon erikoisseura lapsista aikuisiin. Kevyempää harrastamista ilman sarjatoimintaa hyvässä seurassa.

Lue lisää

LASB Juniorit

LASB on Lahdessa, Hollolassa ja Hämeenlinnassa toimiva salibandyseura, joka perustettiin Lammin Salibandyn, Kosken Dynamon juniorien ja Hollolan Urheilijat -46:n salibandyjaoston fuusioituessa. LASBin miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigan kotiottelunsa Lahdessa. Junioritoiminta pyörii niin Lammilla, Hämeenkoskella kuin Hollolassakin. Keväällä 2018 seurassa on noin 450 lisenssipelaajaa.

Hämeenlinnan Taitoluistelijat

Koululaisten taitoluistelukoulussamme lapset ja nuoret harjoittelevat taitoluistelun elementtejä, ja perusliikuntataitoja ilon kautta. Taitojen karttuessa halukkaat pääsevät myös osallistumaan kilpailuihin yhteisohjelmalla.

Sisu Hockey Hämeenlinna

Sisun kiekkokoulu aloitti toimintansa syksyllä 2015 ja siitä lähtien on kiekkokoulu ollut erittäin suosittu. Kiekkokoulussa 4-10-vuotiaat tytöt ja pojat voivat tutustua jääkiekon lajitaitoihin, opetella luistelua ja ryhmässä toimimista sekä nauttia liikunnan iloista jäällä.

Hämeenlinnan Karateseura

Hämeenlinnan Karateseurasta löytyy toimintaa kaiken ikäisille. 6-vuotiailla on oma ryhmänsä Tiikerit ja 7-9 vuotiaat harjoittelevat Ninjat ryhmässä. Tiikeri ryhmä noudattaa liikuntaleikkikouluohjelmaa, tutustuen samalla lajiin. Tähän ryhmään otetaan rajallinen määrä harrastajia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ninjat ryhmän kurssilla opitaan ja kehitetään lajitaitojen lisäksi monipuolisesti mm. yleistaitavuutta, ketteryyttä ja nopeutta.