Ikaalisten Urheilijat

Ikaalisten Urheilijat on perustettu vuonna 1922. Tuolloin seuran riveihin koottiin Ikaalisten lukuisten kyläseurojen urheilijat edustamaan Ikaalista piirin ja valtakunnan tason kilpailuissa. Lajijaostoista nykyisin suurin on harrastajamäärällä mitaten jalkapallo ja urheilumenestyksen suhteen yleisurheilu. Myös seuran hiihtäjät ovat kautta vuosien saavuttaneet menestystä olympiamitaleista alkaen. Kamppailulajeista seura tarjoaa combat hapkidoa, aikidoa ja taekwondoa.

Lue lisää

Poltinkoski Golf

Poltinkoski Golf on aktiivinen golfseura, joka järjestää kauden aikana lähes viikoittain avoimia kilpailuja. Seuralla on myös matalan kynnyksen toimintaa niin ladygolfin kuin junioreidenkin puolella. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki pelaajat taitotasosta riippumatta.

Mansoniemen Meno

Hiihtoseura, joka tarjoaa monipuolista liikkumista perheille ja kaikenikäisille

Ikaalisten Tarmo

Ikaalisten Tarmo on vuonna 1908 perustettu pesäpallon erikoisseura Ikaalisista. Tarmon lippulaivana toimivat naisten ja miesten edustusjoukkueet. Edustusjoukkueiden lisäksi seura luo puitteita uudelle nousulle vahvan juniorityön avulla.

Ikaalisten Nouseva-Voima

Ikaalisten Nousevan-Voiman tarkoituksena on edistää liikuntaa ja urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa siten, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa ja osallistua kunto- ja terveysliikuntaan, kilpa- ja huippu-urheiluun tai näihin liittyvään yhdistystoimintaan edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Ikaalisten Nouseva-Voima haluaa laadukkaan edustus- ja nuorisotoiminnan avulla kehittää kansainvälisen tason kilpasuunnistajia ja menestyä seurana suurviesteissä. Nouskissa ei unohdeta harrastajiakaan ja […]