Vammalanseudun Voima / Hiihto

Uusi ns. aloittelevien / pienten ryhmä aloittaa viikkoharjoituksilla syysloman jälkeen viikolla 43, tiistaina 20.10.2020 klo. 18 Vinkin pururadalla. Syyskauden harjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti pururadalla tehden erilaisia lajinomaisia harjoituksia, suurelta osin leikinomaisesti. Pururataharjoituksiin varusteina lenkkarit ja sauvat, sekä reipasta mieltä. Säänmukainen vaatetus, kaikki harjoitukset ovat ulkona kelistä riippumatta. Huom! Seuran toimesta annetaan mielellään kaikenlaista apua ja ohjeistusta […]

Lue lisää

VaLePa

VaLePa ry:n junioritoiminnan eli JunnuVaLePan tavoitteena on tarjota korkeatasoista valmennusta junioreille. Toiminnassa huomioidaan sekä tavoitteellisesti harjoittelevat että harrastetoiminnasta kiinnostuneet juniorit.

VaPS / ringette

Ringettekoulu on tarkoitettu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille tytöille. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen, vaan kauden aikana opetellaan luistelun ja ringeten saloja erilaisten leikkien ja pelejen avulla. Toiminta on pääasiallisesti leikinomaista.

VaPS / Hockey

Leijonakiekkokoulu tarjoaa lapselle yhden uuden ja turvallisen kasvuympäristön. Siellä solmitaan uusia, joskus hyvinkin pitkäaikaisia ystävyyssuhteita. Leijonakiekkokoulun jälkeen voi jatkaa harrastusta seuran juniorijoukkueissa.