Similän Ratsastusurheilijat ry

Elämyksiä ja yhdessäoloa upeiden eläinten kanssa luonnossa liikkuen tai laadukkaasta opetuksesta nauttien kentällä tai maneesissa. Henkilökunta on koulutettua ja opetushevoset ovat kokeneita. Tarjoamme ratsastuksen opetusta kaiken ikäisille, lapsille, nuorille ja aikuisille.

Lue lisää

Lounais-Hämeen Rasti

Lounais-Hämeen Rasti on suunnistuksen erikoisseura, jonka kotipaikka on Forssa ja toiminta-aluetta lisäksi Tammela, Jokioinen, Humppila ja Ypäjä. Seura on monipuolinen suunnistusseura, jonka toiminta on vahvaa kaikilla toimialoilla.

Tammelan Ryske / yleisurheilu

Talven yleisurheilukoulu on tarkoitettu 5 – 9 vuotiaille lapsille. Yleisurheilukoulun tavoitteena on lasten monipuolinen liikunta ja yleisurheilulajeihin tutustuminen. Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille 8-n.13-vuotiaille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken […]

Forssan Tammelan Judokan

Forssan – Tammelan Jundokan on yhdistys, joka on järjestänyt karatetoimintaa Forssan seudulla jo vuodesta 1992. Sen tarkoitus on tarjota perinteisen karaten opetusta ja sen kautta liikunnan iloa, kehon terveyttä ja henkistä tasapainoa. Opetettava karate on tyylisuunnaltaan Okinawan Goju-Ryu. Seurassa opetetaan myös Okinawan kobudoa sekä judoa.