Dream Team Cheerleaders

Tinycats on perheen pienimmille tarkoitettu joukkue. Joukkue harjoittelee leikinomaisesti lajin eri osa-alueita. Lapsen liikunnallinen kehitysvaihe otetaan huomioon, ja sitä kehitetään ja tuetaan monipuolisilla harjoitteilla. Hauska ja vauhdikas joukkueharrastus opettaa lapsia toimimaan ryhmässä ja noudattamaan helppoja sääntöjä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin iloita liikunnasta ja onnistumisista! Uudet harrastajat käyvät kokeilemassa kaksi viikkoa veloituksetta.

Lue lisää

Kangasalan Urheilijat KU-68 / lasten harrasteliikunta

Seuramme harrasteliikuntaan kuuluvat seuraavat lasten liikuntaryhmät: nassikkapaini, temppukoulut, sporttikerhot, sirkus & akrobatia, cheerleading, sählykerhot ja yleisurheilukoulut. Kaikki harrasteliikuntaryhmät toimivat matalan kynnyksen periaatteella. Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa liikunta- tai harrastustaustaa, vaan kaikki voivat tulla mukaan ryhmiin. Harrasteliikuntaryhmillämme ei myöskään ole kilpailullisia tavoitteita.

Tampereen Pyrintö / Cheerleading

Tampereen Pyrintö / Cheerleading Glitters on 7-9 vuotiaille tarkoitettu starttijoukkue. Joukkue harjoittelee lajin eri osa-alueita: akrobatiaa, nostoja ja pyramideja, hauskuutta ja yleisiä liikuntataitoja unohtamatta. Harrastusta voi kokeilla kaksi kertaa veloituksetta ja sitoutumatta. Tervetuloa mukaan!