FC Nokia / Jalkapallo

FC Nokia – tyttö- ja naisjalkapalloseura, jossa jokainen tavoittelee omaa huippuaan. Joukkueen kaikissa ikäluokissa. Toimintaa kilpatasolta haaste/harrastetasolle. Toiminta on iloista ja energistä, jossa myös kustannukset on pidetty maltillisella tasolla. Kaikilla tytöillä on yhtäläinen mahdollisuus harrastaa lajia.

Lue lisää

Ilves / Jalkapallo

Tarjolla ympärivuotista harrastejalkapallotoimintaa 6-7-vuotiaille.

Sääksjärven Loiske

Sääksjärven Loiske ry:n tarkoituksena on edistää urheilun- ja erilaisten liikuntamuotojen harrastusta sekä terveitä elämäntapoja. Seura tunnetaan parhaiten jalkapallosta ja erityisesti hyvästä juniorijalkapallokasvatuksestaan. Seurassa on noin 200 junioria. Muita seuran toimintamuotoja ovat mm. futsal, yleisurheilu, hiihto, lasten liikunta- ja palloilukoulu ja veteraaniurheilu.

FC Nokia

FC Nokian joukkueissa on tilaa uusille pelaajattarille. Nyt on juuri oikea hetki aloittaa uusi harrastus tai jatkaa vanhaa. Kaikille löytyy se oma paikka harrastaa – tule sinäkin rohkeasti mukaan. Jalkapallo on kiva joukkuelaji, jonka parista saat paljon uusia ystäviä, sosiaalisuutta, liikuntaa ja hyvän mielen kaikki samassa paketissa ja paljon muuta. Toiminta on ympärivuotista hyvissä olosuhteissa, […]