FC Pallokarhut Virrat

FC Pallokarhut (FC ViP) on futsalin ja jalkapallon erikoisseura. Seura toimii Virroilla, Pohjois-Pirkanmaalla.

Lue lisää

Ylöjärven Ilves

Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ympärivuotisesti jalkapalloa, futsalia ja salibandya Ylöjärvellä. Haluamme tarjota jokaiselle pelaajalle oman joukkueen omassa ikäluokassaan perheliikunnasta aina aikuisryhmiin asti ja mahdollistaa matalan kynnyksen osallistumisen. Yhteystietoihin  on kirjattu harrasteryhmien vastaavan tiedot. Jalkapallon joukkuetoiminnasta voi tiedustella juniori- ja valmennuskehitysvastaava Lauri Veittikoski, lauri.veittikoski@ylojarvenilves.fi, puh. 040 5455 328. Salibandyn joukkuetoiminnan tiedustelut salibandyvastaava Jenni Veijonen, jenni.veijonen@ylojarvenilves.fi, puh. 0456308489

Lammin Veto, LaVe

Jalkapallon pelaamisella on Lammilla pitkät perinteet. Lammin Vedon jalkapallotoiminnan ensiaskeleet otettiin vuonna 1979. Toimintaamme ohjaava tavoite on luoda kaikille halukkaille jalkapallon harrastajille mahdollisuus päästä jalkapallon kilpailu- ja harrastustoimintaan mukaan.

Iittalan Pallo

Iittalan pallo eli IPA, on jo vuosikymmenien ajan toiminut jalkapalloseura, joka kuuluu Suomen Palloliiton Tampereen piiriin. Palloilulajilla on pitkät perinteet pienen taajaman urheiluhistoriassa. IPA:ssa kaikille tarjotaan mahdollisuus futikseen ”kaikki pelaa” -periaatteella.