Ylöjärven Shotokan Karateseura

Seurassamme opit itsepuolustusta, kohotat kuntoa ja saat hyviä kavereita.

Lue lisää

Japan Karate Association Tampere

Aitoa ja alkuperäistä japanilaista karatea kaikille vuodesta 1984 alkaen. Maailman suurimman karateorganisaation virallinen edustaja. Seurassamme voit harjoitella iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Voit keskittyä kuntokarateen, itsepuolustukseen tai olympiakarateen.

Tampereen Taekwon-Do Seura

Seuran junioritoiminnan perustana on antaa valmiuksia nuorille ottaa vastuuta toiminnastaan ja juurruttaa junioreihin terveet ja liikunnalliset elämäntavat, jotka antavat heille perustan elinikäiselle harrastukselle. Junioritoimintamme on sekä tavoitteellista että hauskaa. Harjoitusten vetäjille järjestetään koulutusta säännöllisesti, jotta seura pystyy tarjoamaan laadukkaita harjoituksia myös junioreille.

Wado-ryu Karate-Do Kangasala

Kodai, joka tarkoittaa muinaista/vanhaa/alkuperäistä ja Dojo, joka tarkoittaa paikkaa, jossa harjoitetaan taistelutaitoja on Kangasalan ja Ruutanan rajalla sijaitseva yksityissali. Salillamme harjoitetaan kahta Japanilaista taistelutaito koulukuntaa: – Wado-ryu Karate Do Jujutsu Kempo – aseeton taito – Mugen Kai Kenjutsu – asetaito. Salimme toimii Kangasalan vanhimman Budoseuran Wadoryu Karate Do Kangasala ry:n (Kangasalan Karateseura ry, perustettu vuonna […]

Doboksport Tampere

Tervetuloa alkeiskurssille! alkaen ma 31.8. harjoitukset aina maanantaisin klo 17-18 sekä lauantaisin klo 15.30-16.30. Mukaan sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo. Myös vanhemmat ovat tervetulleita harrastamaan yhdessä lapsensa kanssa.

Suomen Budokeskus

Aikidotreeneissä pitää tulla hiki ja hyvä mieli Juniorit harjoittelevat liikunnan perustaitoja ja motorisia valmiuksia pelien ja kisailujen muodossa. Iän ja kokemuksen karttuessa alkaa harjoitusten painopiste siirtyä, jolloin myöhempi siirtyminen aikuisten ryhmään käy kitkattomasti. Junioriryhmässä voi aloittaa 7-vuotiaana.

Riihimäen Judoseura

Muksujudo on tarkoitettu 5-6v. yli 7v voivat ilmoittautua judon alkeet ryhmään

Riihimäen Taekwondo

Kerran viikossa järjestettävän tunnin sisältö koostuu perusliikuntataitojen opettelusta ja liikkumisesta saatavista onnistumisen elämyksistä taekwondon keinoin.