Juupajoen Wado ryu Karatejaosto

Kodai Dojo. Kodai, joka tarkoittaa muinaista/vanhaa/alkuperäistä ja Dojo, joka tarkoittaa paikkaa, jossa harjoitetaan taistelutaitoja on Kangasalan ja Ruutanan rajalla sijaitseva yksityissali. Juupajoen Karatejaoston harjoitukset järjestetään Kopsamon koululla ja Juupajoen liikuntahallilla. Toimintaa on junnuille ja aikuisille.

Lue lisää

Vanajan Sudet

Miekkailu- ja historianelävöittämisseura Vanajan Sudet ry on perustettu vuonna 2015. Toiminta alkoi viikinkimiekkailutreeneillä vuonna 2013.

Kushin-Kan

Kushin-Kan ry on Hämeenlinnalainen kamppailulajien erikoisseura, jossa harrastetaan Wadoryu karatea, Hokutoryu ju-jutsua, Kenjutsua ja Kickboxingia sekä Brasilian Jiu-jitsua.

Kalvolan Keihäs

Hämeenlinnassa entisen Kalvolan alueella toimiva urheiluseura, jossa lajeina salibandy, suunnistus ja taekwondo. Salibandy:  salibandy@kalvolankeihas.com Suunnistus: suunnistus@kalvolankeihas.com Taekwondo: taekwondo@kalvolankeihas.com

Hämeenlinnan Taekwondoseura

Tarjoamme harrastajille laadukasta ohjausta vauhdikkaan sekä monipuolisen kamppailu- ja urheilulajin parissa. Taekwondossa pääset harjoittelemaan mm. potkuja, lyöntejä, itsepuolustustekniikoita, torjuntoja, ottelua ja liikesarjoja. Hämeenlinnan Taekwondoseurassa harjoitetaan tyylisuunnaltaan World Taekwondoa (WT), joka on virallinen olympialaji.