Lempäälän Jyry / Koripallo

Ei haittaa vaikka et olisi urheilun ammattilainen tai olisit aikanaan koulussa liian pieneen siniseen voikkapukuun ahdettu ja siitä traumoja saanut. Meille olet tärkeä! Tule mukaan reippaaseen ja reiluun toimintaan omalla asuinalueellasi.

Lue lisää

Feeniks Basket

Feeniks Basket on forssalainen junioriseura, jossa koripalloa voi harrastaa sekä pelkästä pelaamisen ilosta että omia rajoja testaten jopa kansainvälisille kentille saakka. Lapsiystävällisyydestään tunnustuksen saanut seura liikuttaa vuosittain yli 200 lasta ja nuorta. Feeniks Basket perustettiin keväällä 2017, kun Forssan Alku ja Forssan Koripojat päättivät yhdistää junioritoimintansa uuden seuran alle.

Ylöjärven Pallo

Vuonna 1960 perustettu ylöjärveläinen urheiluseura, joka tarjoaa salibandya, pesäpalloa, lentopalloa ja koripalloa eri ikäisille sekä harraste- että kilpatasolla.

Lempäälän Kisa / koripallo

Lempäälän Kisa on vuonna 1904 perustettu yleisseura. Jaostoja seuralla on tällä hetkellä viisi (hiihto, salibandy, painonnosto, ultimate, pesäpallo). Seuran tarkoitus on edistää liikuntaharrastamista siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi huippu-, kilpa- tai kuntourheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Kyröskosken Kiskojat

Kyröskosken Kiskojat on perinteikäs koripalloseura Hämeenkyröstä, kansallismaisemien keskeltä. Tavoitteenamme on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa matalalla kynnyksellä iästä ja kunnosta riippumatta. Uusille harrastajille on aina tilaa joukossamme taitotasosta ja iästä riippumatta – tule siis mukaamme harrastamaan rentoa ja monipuolista lajia kanssamme.