Hämeenlinnan Taitoluistelijat

Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry (HTL) on vuonna 1983 perustettu taitoluisteluseura. Seuran visiona on tuottaa seudun lapsille ja nuorille heidän tarpeidensa mukaista, ammatillisesti ohjattua ja laadukasta taitoluisteluvalmennusta liiton alaisuudessa. Seurassa luistelee yhteensä noin 150 innokasta lasta, nuorta ja aikuista luistelukouluissa sekä yksinluistelun harraste- ja kilparyhmissä.

Lue lisää

Valkeakosken Haka

Valkeakosken Hakan urheiluseura koostuu tällä hetkellä viidestä jaostosta. Jaostojen lajivalikoimaan kuuluvat hiihto, suunnistus, yleisurheilu, luistelu, nyrkkeily.

Uplakers

Uplakers tarjoaa monipuolista ja laadukasta taitoluistelu- ja jääkiekkovalmennusta oheislajeineen kaiken tasoisille luistelijoille harrastaja- ja kilpatasolla. Toiminnan tavoitteena on tarjota harrastajille sekä fyysistä että henkistä kehittymistä edistävä harrastus. Korkeatasoinen valmennus antaa mahdollisuuden edetä hyvän harrastuksen parissa mahdollisimman korkealle. Seuralla on tarjolla kummassakin lajissa myös kilpailutoimintaa eri-ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Taitoluistelu: Nina Tuominen       nina.tuominen@uplakers.fi […]