Tampere Predators Finland

Tampere Predators Painiseuran toiminnassa on tarjolla Nassikkapainia, Painikoulua ja Nallepaineja, Tyttöjen oma ryhmä sekä pidempään harrastaneiden kilparyhmä. Meiltä löytyy aloittelijoiden ryhmät kaikille iästä riippumatta. Ryhmiin voi tulla mukaan ympäri vuoden. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa hyvässä opetuksessa ja teemme kovasti pohjaa myös tavoitteelliseen kilpaurheiluun. Tervetuloa!

Lue lisää

Kangasalan Urheilijat, KU-68

KU-68 on yleisseura, joka tavoitteena on tarjota liikunta- ja urheilumahdollisuus ”vauvasta vaariin”. Nuorimmat liikkujat ovat 2-vuotiaita temppukoululaisia ja vanhimmat liikkujat yli 90-vuotiaita seniorikuntoilijoita. Seuralla on laaja harraste- ja kilpaurheilupohjainen liikuntatarjonta niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapsille ja nuorille on harrasteliikunnan puolella tarjolla mm. temppukouluja, yleisurheilukouluja, parkouria, sählykerhoja, nassikkapaineja ja sporttikerhoja. Kilpaliikunnassa on tarjolla yleisurheilun valmennusryhmiä, uintia […]

Janakkalan Paini-Ilves

Nassikkapaini on lasten iloinen jumppatuokio, jossa turvallisesti leikkien ja kisaillen opitaan kunnioittamaan toisen fyysistä lähellä oloa. Nassikkapaini valmentaa lasta Ilveksiin siirtymisessä.

Virtain Urheilijat

Lajiharjoittelua monipuolisesti ja perusominaisuuksien kuten nopeuden, lihaskunnon ja kestävyyden harjoittamista, hauskanpitoa unohtamatta!