Kangasalan Kisa / pesäpallo

Kisan pesäpallojaosto tarjoaa kaikille pesäpallosta kiinnostuneille mahdollisuuden harrastaa pesäpalloa Kangasalan keskuskentällä. Pesiskoulu on 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille helppo ja turvallinen tapa päästä mukaan pesäpallon pariin.

Lue lisää

Pirkkalan Pirkat / Pesäpallo

Talven ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja käsi-silmä -koordinaatiota. Myös pesistaitoja hiotaan kohti seuraavaa kesää niin lajitaidollisesti kuin taktisestikin.

Sastamalan Kumuri

Lasten pesiskoulussa on tarkoitus tutustuttaa lapset pesäpalloharrastukseen ja halukkaat pääsevät harjoittamaan taitojaan 10 perusohjauskerran lisäksi pienpesisotteluihin (mikäli kesän poikkeusolot sen sallivat). Pesiskouluun osallistuvilla ei tarvitse olla kokemusta pesäpallosta vaan ohjauskertojen on tarkoitus opastaa aloittelijoita.

Janakkalan Jana / Pesäpallo

Janakkalan Janan Pesäpallo tarjoaa mahdollisuuden harrastaa kansallispeliä kaiken ikäisenä. Tarjolla on kesäisin Pesiskerho 3-6- vuotiaille, pesiskoulu 6-12- vuotiaille sekä kuntopesistä naisille ja miehille. Myös tuomari- ja seuran tukitoimintaan on mahdollista päästä mukaan. Kesäisin Turengin Kansanpuistossa pelataan n. 60 kotipeliä, jotka tarvitsevat oikeudenjakajia ja taustatoimijoita. Pesiskerhon yhteyshenkilö: Marjo Savikko 040-5751501 marjo.savikko@gmail.com Pesiskoulun yhteyshenkilö: Mikko Pitkänen 050-3792964 […]