Ylöjärven Pallo

Vuonna 1960 perustettu ylöjärveläinen urheiluseura, joka tarjoaa salibandya, pesäpalloa, lentopalloa ja koripalloa eri ikäisille sekä harraste- että kilpatasolla.

Lue lisää

Hämeenlinnan Paukku

Hämeenlinnan Paukku on vuonna 1961 perustettu pesäpalloseura. Seuran tavoitteena on vahvistaa ja kehittää pesäpalloharrastusta Hämeenlinnan alueella. Paukun toimintaa ohjataan Pesäpalloliiton kotiseuratoimintamallin mukaiseksi. Liikunnallisena tavoitteena on kannustaa lapset ja nuoret liikunnan ja elinikäiseen urheiluharrastukseen pariin sekä tarjota pesäpalloilua kilpa-, kunto- ja harrastusmuotona myös vanhemmille.

Humppilan Veikot

Humppilan Veikot on aktiivinen urheiluseura, johon kaikki harrastajat ovat tervetulleita asuinpaikasta riippumatta. Jos urheilu, kuntoilu tai muuten vain yhdistystoiminta on lähellä sydäntäsi, niin tervetuloa Veikkoihin! Urheilulajeinamme ovat yleisurheilu, hiihto, kuntoliikunta, lasten jumpat, pesäpallo, tikkaurheilu, maahockey, salibandy sekä veteraanitoiminta. Yleisurheilujaoston yhteyshenkilöt Kirsi Syrjälä 040 544 9722 ja Markku Niininen 050 544 3683.

Kangasalan Kisa / pesäpallo

Kisan pesäpallojaosto tarjoaa kaikille pesäpallosta kiinnostuneille mahdollisuuden harrastaa pesäpalloa Kangasalan keskuskentällä. Pesiskoulu on 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille helppo ja turvallinen tapa päästä mukaan pesäpallon pariin.

Pirkkalan Pirkat / Pesäpallo

Talven ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja käsi-silmä -koordinaatiota. Myös pesistaitoja hiotaan kohti seuraavaa kesää niin lajitaidollisesti kuin taktisestikin.