Tawast Cycling Club

Tawast Cycling Club – TCC ry. edistää pyöräilyä ja kannustaa pyöräilemään monin tavoin – harrrastuksena, urheiluna ja myös ympäristöystävällisenä liikennemuotona. Järjestämme monenlaista toimintaa liittyen pyöräilyyn ja triathloniin, erilaisia tapahtumia ja harjoittelumahdollisuuksia, retkiä, kokouksia ja tilaisuuksia, joista osa on kaikille avoimia. Viikottain järjestämme maastolenkkejä, tempoajoja, erilaisia aktiviteetteja jäsenillemme ja lapsille. Jaamme myös tietoa erilaisista pyöräilytapahtumista kautta […]

Lue lisää

Valkeakosken Maastopyöräseura

Valkeakosken Maastopyöräseuran tavoitteena on edistää matalan kynnyksen maastopyöräilyharrastusta Valkeakoskella ja Pirkanmaalla. Tavoitteena on saada lapsia innostumaan lajista, mutta yhtä lailla haluamme houkutella lajin pariin ihmisiä iästä riippumatta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Tampereen Pyörä-pojat

Trialpyöräily toimintaa kesäisin Iso-Vilusen trialparkissa Kaukajärvellä ja talvisin hallissa Härmälässä. Tarjolla ohjattuja harjoituksia sekä omatoimisia ajovuoroja. Lisäksi kilpailu ja leiritoimintaan. Ota yhteyttä yhteyshenkilöön ja sovi tutustumiskerrasta, mikäli laji kiinnostaa. Seuralla on kokeilupyöriä, joten et tarvitse aluksi omaa pyörää.