VaPS

VAPS Jääliikunta ry:n tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten jääliikuntaharrastusta sekä ylläpitää nuorten ja aikuisten jääliikunnan kilpailutoimintaa Sastamalassa. Tällä hetkellä lajeina on ringette ja jääkiekko.

Lue lisää

BLD Ringette

BLD Ringette on vuonna 1995 perustettu Valkeakoskella toimiva ringetteseura. Ringette on tyttöjen ja naisten oma jäällä pelattava joukkuelaji. Ringette on iloinen ja nuorekas taitolaji, jossa voima korvataan vauhdilla ja taidolla. Ringeten säännöissä on huomioitu kaikkien osallistuminen ja näin pelissä korostuu yhteispelin merkitys.

Forssan Palloseura, FoPS Juniorit

Forssalaisen jääurheilun selkärankana on aina ollut ja tulee aina olemaan vahva juniorityö jota FoPS Junioreissa tehdään. Tänä päivänä seurassamme on noin 370 pelaajaa yli 30 eri ryhmässä. Lisäksi seuramme luistelukoulussa, ringettekoulussa ja Leijona-kiekkokouluissa on yhteensä noin 60 lasta oppimassa jääurheilun alkeita. Ringette: Valmennuspäällikkö Miranda Välisaari, miranda.valisaari@fopsjuniorit.fi, 0503243396 Jääkiekko: Junioripäällikkö Toni Pohjonen, toni.pohjonen@fopsjuniorit.fi, 0503569580