Kuntosudet

Kuntosudet on vuonna 2015 perustettu urheiluseura ja kestävyysjuoksun sekä kuntoilun monitoimiseura, jossa on toimintaa niin kilpa- kuin kuntoliikunnankin parissa.

Lue lisää

Janakkalan Jana

Janakkalan Jana on vuonna 1929 perustettu urheilun yleisseura. Janassa on nykyisin kuusi lajijaostoa, jotka ovat alppihiihto, kuntoliikunta, maastohiihto, mäkihyppy, pesäpallo ja yleisurheilu. Pesäpallon verkkosivuille: https://www.janapesis.fi/ Yleisurheilun verkkosivuille: https://www.janakkalanjana.info/ Kuntoliikunnan verkkosivuille: https://www.janakkalanjana.fi/  

Forssan Voimistelijat

Forssan Voimistelijat on perustettu vuonna 1952. Seuramme tarjoaa monipuolista harrasteliikuntaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Lisäksi seurassamme on mahdollisuus harrastaa joukkuevoimistelua sekä kilpa- että harrastesarjoissa.

Hämeenlinnan Voimisteluseura

Hämeenlinnan Voimisteluseura ry uskoo vahvasti siihen, että liikkuvista lapsista tulee liikkuvia ja terveitä aikuisia. Seurassamme liikkuu joka viikko yli 400 aktiivijäsentä, joiden ikähaitari on 3-vuotiaista yli 70-vuotiaisiin. Seurassa toimii useita harraste- ja kilparyhmiä voimistelusta temppukerhoon.  

Ylöjärven Isku

Ylöjärven Isku on kaupungin ainoa voimisteluseura. Seura tarjoaa lapsille, nuorille ja aikusille terveellisen ja hauskan harrastuksen voimistelun parissa. Ylöjärven Iskun painopisteenä on joukkuevoimistelu sekä lasten harrastetoiminta. Voimistelutoimintaa järjestetään monipuolisesti eri ikä-, taito- ja tavoitetasoille.