Lammin Tennisseura

Lammin Tennisseura on lammilainen, vuonna 1974 perustettu tennisseura, jolla on noin 60 jäsentä. Lammin Tennisseura tarjoaa hyvät ja edulliset puitteet tenniksen harrastamiseen niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Meillä on lähellä olevat kentät, tenniskursseja kaiken ikäisille ja innostunut yhteisö, joka auttaa sinua kehittymään pelaajana ja nauttimaan tenniksen tuomasta ilosta.

Lue lisää

Hämeenlinnan Tennisseura, HTS

Seura tarjoaa kaikille mahdollisuuden harrastaa ja osallistua kunto- ja terveysliikuntaan, kilpa- ja huippu-urheiluun. HTS panostaa laadukkaaseen ja monipuoliseen urheiluun sekä hyvinvointiliikuntaan. Seuran junioritoiminnassa tavoitteena on toimintaan osallistuvien pysyminen ohjatussa harrastustoiminnassa ja nauttiminen kehittymisestä sekä onnistumisista.

Forssan Tennisseura

Forssan Tennisseura on perustettu vuonna 1977. Seurassa voit harrastaa tennistä, sulkapalloa sekä uusina lajeina padelia ja Pickleballia.

Valkeakosken Tennis

Valkeakosken Tennis on perustettu vuonna 1950. Toiminta keskittyy juniorien ja aikuisten valmennukseen. Seura toimii myös aktiivisesti sarja- ja kilpatenniksessä.