Lempäälän Pandat

Sporttikortti-ikäisille toimintaa mm. 5-6 vuotiaille liikuntakoulua Moisiossa ja Sääksjärvellä, 5-7 vuotiaille perusvoimistelua Kuokkalassa, 5-7 vuotiaille joukkuevoimistelua Moisiossa ja Lempoisissa sekä 3-6-vuotiaille telinevoimistelua harrasteryhmissä ja 5-6 vuotiaille myös kilparyhmässä. Yli 7-vuotiaille koululaisille ja nuorille on tarjolla tyttövoimistelua, telinevoimistelua, joukkuevoimistelua, rytmistävoimistelua, akrobatiavoimistelua ja tanssillista voimistelua sekä kaksi liikuntaryhmää pallolajien parissa Moisiossa ja Sääksjärvellä.

Lue lisää

Kangasalan Naisvoimistelijat

Seuran toiminta keskittyy lasten ja nuorten harrasteliikuntaan sekä aikuisten kunto- ja terveysliikuntaan. Seuran jäsenenä pääset tuntien lisäksi osallistumaan kaikkiin seuramme omiin tapahtumiin, kuten jumppapäiviin sekä joulu- ja kevätnäytökseen, myös voimisteluliiton suurtapahtumiin.

Elixiria Sport

Elixiria Sport ry on tammikuussa 2019 perustettu tamperelainen voimisteluseura. Elixiria Sport tarjoaa eloa, elämyksiä ja elinvoimaa! Nauttiiko lapsesi tyllihameella pyörähtelystä sekä keijunsiivillä liihottelusta? Haluaako lapsesi oppia uusia voimistelutaitoja ja temppuilla taitavasti voimistelunauhan pyörteissä? Onko lapsesi hurahtanut kepparien maailmaan? Tule mukaan seuramme toimintaan ja tunne voimistelun ilo!

Kangasalan Urheilijat KU-68 / lasten harrasteliikunta

Seuramme harrasteliikuntaan kuuluvat seuraavat lasten liikuntaryhmät: nassikkapaini, temppukoulut, sporttikerhot, sirkus & akrobatia, cheerleading, sählykerhot ja yleisurheilukoulut. Kaikki harrasteliikuntaryhmät toimivat matalan kynnyksen periaatteella. Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa liikunta- tai harrastustaustaa, vaan kaikki voivat tulla mukaan ryhmiin. Harrasteliikuntaryhmillämme ei myöskään ole kilpailullisia tavoitteita.