Lempäälän Kisa Yleisurheilu

Yleisurheiluperhe – harrastajista huippuihin Talvikauden yleisurheilukoulu 14.9.-10.12.2020

Lue lisää

Nokian Urheilijat / yleisurheilu

Harrasteryhmät tarjoavat 6-11- vuotiaille lapsille monipuolista liikuntaa. Tavoitteena on, että lapsi oppii perusliikuntataitoja, kehon hallintaa, ryhmässä toimimista sekä saa kokea iloa ja onnistumisen elämyksiä. Harjoituksissa kisaillaan, opitaan ja tutustutaan monipuolisesti yleisurheilun eri lajeihin kannustavassa ilmapiirissä.

Kangasalan Kisa / yleisurheilu

Seura järjestää yleisurheilua niin alle kouluikäisille kuin koululaisille. Toiminta tapahtuu Kyötikkälän urheilukentällä.

Kangasalan Urheilijat KU-68 / lasten harrasteliikunta

Seuramme harrasteliikuntaan kuuluvat seuraavat lasten liikuntaryhmät: nassikkapaini, temppukoulut, sporttikerhot, sirkus & akrobatia, cheerleading, sählykerhot ja yleisurheilukoulut. Kaikki harrasteliikuntaryhmät toimivat matalan kynnyksen periaatteella. Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa liikunta- tai harrastustaustaa, vaan kaikki voivat tulla mukaan ryhmiin. Harrasteliikuntaryhmillämme ei myöskään ole kilpailullisia tavoitteita.

Riihimäen Kisko / Yleisurheilu

3-6 vuotiaat junnukoulu Junnukoulun tavoitteena on saada lapset innostumaan monipuolisesta liikkumisesta erilaisten leikkien, pelien ja temppuratojen avulla. Harjoitukset sisältävät myös yleisurheilun esiopetusta verryttelyineen ja jumppatuokioineen. Yleisurheilun Junnukoulun tavoitteena on liikkumisen lisäksi liikunnan ilon löytäminen, kuunteleminen, vuoron odottaminen ja toisten huomioon ottaminen.   7-13 vuotiaat yleisurheilukoulu Harjoituksissa harjoittelemme monipuolisesti yleisurheilun eri lajitaitoja erilaisten lajiharjoitteiden, ratojen, pelien […]

Tammelan Ryske / yleisurheilu

Talven yleisurheilukoulu on tarkoitettu 5 – 9 vuotiaille lapsille. Yleisurheilukoulun tavoitteena on lasten monipuolinen liikunta ja yleisurheilulajeihin tutustuminen. Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille 8-n.13-vuotiaille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken […]