Kalvolan Isku

Kalvolan Isku ry on vuonna 1941 perustettu urheiluseura, jonka tavoitteena on tarjota liikunnallisia elämyksiä kaikille iästä ja kunnosta riippumatta, unohtamatta mukavaa yhdessä tekemistä. Nuoret ja aikuiset harrastavat seuran lajeja asiantuntevassa ja osaavassa valmennuksessa. Seuramme toiminnassa on mukana satoja eri lajien harrastajia aloittelijoista kilpaurheiluun saakka. Tämän hetkisen suosion mukaan suurin osa harrastaa petanqueta, nyrkkeilyä, voimanostoa sekä […]

Lue lisää

Hämeenlinnan Kisa

Hämeenlinnan Kisa on monipuolinen kaikenikäisten liikuttaja. Seura tarjoaa kilpanyrkkeilyä tytöille ja pojille sekä kuntonyrkkeilyä naisille ja miehille. Lisäksi kuntopuolella on voimistelua, vesijumppaa ja lentopalloa. Lapsille on tarjolla liikuntaa, leirejä, salibandykerho sekä kesäisin lasten nappulakisat kolmiotteluna. Yleisurheilupuolella hölkkää ja juoksua sekä testilenkkejä juoksijoille. Pöytätennistä harrastelijoille ja mahdollisuus harjoitella kilpailuihin. Veteraaneille on yhteisiä tapaamisia ja liikuntapäiviä.

Lammin Säkiä

Seurassa voit harrastaa hiihtoa, yleisurheilua tai suunnistusta. Hiihto: Lauri Isoranta, L.Isoranta@gmail.com Yleisurheilu: Janne Santalahti, janne.santalahti@phhyky.fi

Ylöjärven Urheilijat

Ylöjärven Urheilijat tarjoaa monipuolista ohjattua toimintaa sekä kilpailuun tähtäävää että harrastusliikuntaa kaikille paikkakunnan lapsille ja nuorille ympäri vuoden.

Ikaalisten Urheilijat

Ikaalisten Urheilijat on perustettu vuonna 1922. Tuolloin seuran riveihin koottiin Ikaalisten lukuisten kyläseurojen urheilijat edustamaan Ikaalista piirin ja valtakunnan tason kilpailuissa. Lajijaostoista nykyisin suurin on harrastajamäärällä mitaten jalkapallo ja urheilumenestyksen suhteen yleisurheilu. Myös seuran hiihtäjät ovat kautta vuosien saavuttaneet menestystä olympiamitaleista alkaen. Kamppailulajeista seura tarjoaa combat hapkidoa, aikidoa ja taekwondoa.