Feeniks Basket

Feeniks Basket on forssalainen junioriseura, jossa koripalloa voi harrastaa sekä pelkästä pelaamisen ilosta että omia rajoja testaten jopa kansainvälisille kentille saakka. Lapsiystävällisyydestään tunnustuksen saanut seura liikuttaa vuosittain yli 200 lasta ja nuorta. Feeniks Basket perustettiin keväällä 2017, kun Forssan Alku ja Forssan Koripojat päättivät yhdistää junioritoimintansa uuden seuran alle.

Lue lisää

Länkyn Taekwondo

Seurassamme voivat harrastaa kouluikäiset lapset, nuoret, aikuiset ja perheet. Syksystä 2018 lähtien myös erityistukea tarvitsevat lapset ja nuoret. Tervetuloa hyvään seuraan. Seura panostaa erityisesti lapsiin ja nuoriin sekä perheisiin. Lapsille on omat vyökoevaatimukset, joissa otetaan huomioon lasten kehityksen motoriset ja henkiset vaiheet. Seura on myös ns. harraste-urheiluseura, jossa voi harrastaa omien tavoitteiden mukaisesti. Seurassa voi harrastaa kuntoliikuntaa […]

FC Haka juniorit

FC Haka juniorit on 3.12.2008 toimintansa aloittanut FC Hakan junioriseura, missä juniorit voivat harrastaa jalkapalloa kaikissa ikäluokissa.

Steelers

Steelers Hämeenlinnan harrastusryhmät ovat tarkoitettu sekä tytöille ja pojille, jotka haluavat harrastaa hyvää liikuntaa ja pelailla, mutta eivät halua osallistua varsinaiseen joukkuetoimintaan ja kilpasarjapeleihin. Tai kaikille niille, jotka haluavat aloittaa salibandyn harrastamisen. Tarjolla on ryhmiä alle kouluikäisille viskareille ja eskareille, kouluikäisille, nuorille sekä aikuisille.

Hämeenlinnan Voimisteluseura

Hämeenlinnan Voimisteluseura ry uskoo vahvasti siihen, että liikkuvista lapsista tulee liikkuvia ja terveitä aikuisia. Seurassamme liikkuu joka viikko yli 400 aktiivijäsentä, joiden ikähaitari on 3-vuotiaista yli 70-vuotiaisiin. Seurassa toimii useita harraste- ja kilparyhmiä voimistelusta temppukerhoon.