Harrastusviikko

Harrastusviikko 5.-11.9.2022

Harrastusviikon aikana 5.-11.9. oppilaille tarjotaan mahdollisuuksia kokeilla liikunnan, taiteen, kulttuurin, tieteen ja muiden alojen harrastustoimintaa – lasten toiveet ja oman paikkakunnan tarjonta huomioiden. Harrastusviikon tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori löytää itselleen mieluisan harrastuksen koulupäivän yhteyteen.

Harrastusviikko järjestetään nyt viidettä kertaa. Liikunta- ja urheiluharrastuksen löytämiseksi parhaan avun tarjoavat urheiluseurat kautta maan. Sporttikortin harrastushaku tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden. Ideoita uusiin harrastuksiin löytyy myös Harrastusviikon verkkosivuilta. Molemmat toimivat ympäri vuoden.

Harrastusviikko linkittyy Harrastamisen Suomen malliin ja se käynnistää syksyn harrastuskauden.

 

Sytytetään yhdessä elinikäisen liikkumisen ja harrastamisen kipinä lapsille!

 

Materiaaleja koulujen hyödynnettäväksi:

MINUN HARRASTUKSENI
Tulosta alla olevasta linkistä tehtävä, jossa oppilaat kertovat omasta harrastuksestaan. Tehtävän voi tehdä luokassa tai antaa kotitehtäväksi. Tehtävät voi laittaa luokan seinälle esille ja jokainen voi esitellä lyhyesti oman harrastuksensa. Oman luokan kesken voi myös kokeilla harrastuskirjaston toteuttamista. Täältä ohjeet.
Minun harrastukseni -materiaali

PÄIVÄN SPORTTI
Alla olevasta linkistä löydät viisi eri aihealueeseen liittyvää sporttivisaa. Jokaisessa kokonaisuudessa on kolme eri osiota. Voit käyttää osiota aamunavauksena, välipalana tunnin keskellä tai oppitunnin sisältönä.
Päivän sportti -materiaali (laaja versio)
Päivän sportti -materiaali (tiivis versio)