Harrastusviikko

Harrastusviikko 2.-6.11.2020

Sporttikortti on mukana harrastusviikolla. Sporttikortti tarjoaa maksuttomia materiaaleja kouluille, joiden avulla voidaan esitellä oppilaiden omia harrastuksia, tutustutaan erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin sekä luokilla on mahdollisuus osallistua #meidänluokkaharrastaa -kilpailuun.

1. MINUN HARRASTUKSENI
Tulosta alla olevasta linkistä tehtävä, jossa oppilaat kertovat omasta harrastuksestaan. Tehtävän voi tehdä luokassa tai antaa kotitehtäväksi. Tehtävät voi laittaa luokan seinälle esille ja jokainen voi esitellä lyhyesti oman harrastuksensa. Oman luokan kesken voi myös kokeilla harrastuskirjaston toteuttamista. Täältä ohjeet.
Minun harrastukseni -materiaali

2. PÄIVÄN SPORTTI
Alla olevasta linkistä löydät viisi eri aihealueeseen liittyvää sporttivisaa. Jokaisessa kokonaisuudessa on kolme eri osiota. Voit käyttää osiota aamunavauksena, välipalana tunnin keskellä tai oppitunnin sisältönä.
Päivän sportti -materiaali (laaja versio)
Päivän sportti -materiaali (tiivis versio)

3. MEIDÄN LUOKKA HARRASTAA -PIIRUSTUSKILPAILU
Osallistukaa kilpailuun ja voitte voittaa upean liikuntavälinepaketin. Millainen on teidän harrastusmaailmanne? Mitä kaikkea luokassanne harrastetaan vapaa-ajalla? Tehkää koko luokan yksi yhteinen piirustus, jonka aiheena on ”Meidän luokka harrastaa”.  Tavoitteena on kertoa luokkanne monipuolisesta harrastusvalikoimasta. Anna inspiraation viedä ja luokaa oma kisatyö!

Kilpailuluokat:
1.-2.lk., 3.-4.lk. ja 5.-6.lk.

Lähetä piirustus ja yhteystietosi (yhteyshenkilön nimi, koulu, luokka ja kunta) 7.11. mennessä laura.kuuluvainen@hlu.fi. Laita viestiin lupa luokkanne piirustuksen julkaisemisesta sosiaalisessa mediassa. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan liikuntavälinepaketti jokaisessa kilpailuluokassa. Liikuntavälinepaketin arvo á 100€. Julkaisemme osan piirustuksista Hämeen Liikunnan ja Urheilun sosiaalisessa mediassa.