Kyröskosken Kiskojat

Kyröskosken Kiskojat on perinteikäs koripalloseura Hämeenkyröstä, kansallismaisemien keskeltä. Tavoitteenamme on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa matalalla kynnyksellä iästä ja kunnosta riippumatta. Uusille harrastajille on aina tilaa joukossamme taitotasosta ja iästä riippumatta – tule siis mukaamme harrastamaan rentoa ja monipuolista lajia kanssamme.

Lue lisää

Kyrös-Rasti

Kyrös-Rasti ry:n toiminnan tavoitteena on laadukkaiden harjoitusmahdollisuuksien tarjoaminen kaiken ikäisille jäsenilleen. Seuran tavoite on tarjota mahdollisuus kilpailu-uralla kehittymiseen, jopa huippu-urheilijaksi asti. Seura tukee jäseniensä urheiluharrastusta resurssien mukaan. Jäsentensä urheilu-uran lisäksi Kyrös-Rastin toiminnan tavoitteena on tarjota kohtuuhintaisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ja -kuntoisille kuntoilijoille.

Parkunmäen Apassit

Parkunmäen Apassit on jalkapalloon ja futsaliin keskittynyt hämeenkyröläinen urheiluseura. Seura on perustettu vuonna 1968. Tärkeitä arvoja junioritoiminnassamme ovat jatkuva kehittyminen, yhteisöllisyys ja yhdessä tekemisen riemu.

Kyröskosken Ponsi

Kyröskosken Ponsi on vuonna 1902 perustettu hämeenkyröläinen urheiluseura. Seuran edustajat ovat menestyneet parhaiten yleisurheilussa. Lisäksi lajivalikoimaan kuuluu myös salibandy.

Voimisteluseura Kyrön Kieppi

Voimisteluseura Kyrön Kieppi on 1994 perustettu Hämeenkyröläinen voimisteluseura. Seuran lajeina ovat akrobatia, parkour, teamgym ja telinevoimistelu. Ryhmiä on kaiken ikäisille taaperoista aikuisiin. Telinevoimistelun puolella alle kouluikäisten ryhmät ovat voimistelukouluja. Taaperoille on oma ryhmänsä. Kouluikäisten on mahdollista treenata kolmella eri tasolla: puhtaasti harrasteryhmissä, esivalmennus- ja valmennusryhmissä. Aikuisharrastajille on tarjolla akrobatiaa, telinevoimistelua ja parkouria.