Lempäälän Kisa Yleisurheilu

Yleisurheiluperhe – harrastajista huippuihin Talvikauden yleisurheilukoulu 14.9.-10.12.2020

Lue lisää

Tanssikoulu Dance Actions

Olemme lähellä sinua! Koko perheen tanssikoulu Dance Actions on Pirkanmaalla toimiva yksityinen tanssikoulu, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Opettajinamme toimivat ammattitaitoiset, koulutetut tanssinopettajat. Omien Tampereen (Nekala & Dance Actions City), Lempäälän, Ylöjärven ja Nokian tanssistudioidemme lisäksi meillä on toimivia ryhmiä Kangasalla, Hämeenkyrössä ja Pirkkalassa.

Lempo-Volley

Lempo-Volley Lempäälä on vuonna 2019 perustettu lentopallon ja beach volleyn erikoisseura. Seuramme tarjoaa laadukasta toimintaa lajia aloittelevista aina suomalaiselle huipputasolle asti, kuntoilusta aktiiviseen harrastustoimintaan. Juniorijoukkueita on kaudella 2020-2021 nuorimmista F-junnuista aina A-junioreihin asti.

Sääksjärven Loiske

Sääksjärven Loiske ry:n tarkoituksena on edistää urheilun- ja erilaisten liikuntamuotojen harrastusta sekä terveitä elämäntapoja. Seura tunnetaan parhaiten jalkapallosta ja erityisesti hyvästä juniorijalkapallokasvatuksestaan. Seurassa on noin 200 junioria. Muita seuran toimintamuotoja ovat mm. futsal, yleisurheilu, hiihto, lasten liikunta- ja palloilukoulu ja veteraaniurheilu.

Lempäälän Pandat

Sporttikortti-ikäisille toimintaa mm. 5-6 vuotiaille liikuntakoulua Moisiossa ja Sääksjärvellä, 5-7 vuotiaille perusvoimistelua Kuokkalassa, 5-7 vuotiaille joukkuevoimistelua Moisiossa ja Lempoisissa sekä 3-6-vuotiaille telinevoimistelua harrasteryhmissä ja 5-6 vuotiaille myös kilparyhmässä. Yli 7-vuotiaille koululaisille ja nuorille on tarjolla tyttövoimistelua, telinevoimistelua, joukkuevoimistelua, rytmistävoimistelua, akrobatiavoimistelua ja tanssillista voimistelua sekä kaksi liikuntaryhmää pallolajien parissa Moisiossa ja Sääksjärvellä.