Valkeakosken Maastopyöräseura

Valkeakosken Maastopyöräseuran tavoitteena on edistää matalan kynnyksen maastopyöräilyharrastusta Valkeakoskella ja Pirkanmaalla. Tavoitteena on saada lapsia innostumaan lajista, mutta yhtä lailla haluamme houkutella lajin pariin ihmisiä iästä riippumatta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Lue lisää

Tanssiseura Rocking Flames

Tanssiseura Rocking Flames tarjoaa tanssiharrastusta Valkeakoskella. Rock’n’roll on vauhdikasta, hauskaa ja räväkkää tanssiurheilua, jossa kunto varmasti kasvaa! Meillä harrastavat niin perheen pienimmät, kuin isommatkin, harrastaa voit ryhmässä, parin kanssa tai soolona. Osaamisen kehittyessä on mahdollista päästä myös esiintymään/kilpailemaan. Tervetuloa mukaan! 😊

Valkeakosken Judoseura Samurai

Judon voi aloittaa hyvissä ajoin ja aivan pienimmät opettelevatkin judoa leikin varjolla oppien samalla käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Muksujudon lähtökohtana on monipuolisen liikunnan tukeminen, judollisien taitojen opetteleminen, kuten kaatumiset, heitot ja hallitsemisen matossa. Samalla lapsi oppii toimimaan pareissa ja ryhmässä sovittujen sääntöjen puitteessa.

BLD Ringette

Ringettekoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti 5-8 –vuotiaille tytöille. Ikäraja on suuntaa-antava. Ringettekoulu on lapsille tarkoitettu luistelukoulu, jossa opitaan luistelemaan leikkien. Ringettekoulussa saat kivoja kavereita, opit luistelemaan ja pääset pelaamaan.

Valkeakosken Voimistelijat

Olemme jakaneet kaikki lasten ja nuorten ryhmät neljään osa-alueeseen: – Tempputunnit – Perheliikunta – Voimistelukoulu – Tanssi Tämä helpottaa löytämään lapsellesi sopiva tunti. Kaikki tuntimme sopivat sekä tytöille että pojille, jollei toisin ole ilmoitettu.

Valkeakosken Kiekko-Ahma

Suomen Jääkiekkoliiton kaudella 2010-2011 lanseeraamat Leijona-kiekkokoulu alkaa Valkeakoskella 16.8.2020. Pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille suunnattu kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla.

Valkeakosken Haka / yleisurheilu

Urheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen toteuttamana liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa 7–12-vuotiaille lapsille ja nuorille.