Ylöjärven Hevosurheilijat

Ylöjärven Hevosurheilijat ry on vuonna 2021 perustettu hevosurheilu- ja ratsastusseura, joka toimii aktiivisesti tukeakseen hevosharrastusta Ylöjärvellä sekä yhdistääkseen eri hevosurheilulajien harrastajia. Tarjoamme reilun ja positiivisen yhteisön, jossa jokainen hevosharrastaja voi kokea itsensä tervetulleeksi.

Lue lisää

Ylöjärven Ratsastajat

Seuran tavoite on edistää omalta osaltaan ratsastusurheilun harrastusta sekä ylläpitää ja laajentaa hevosmiestaitoja siten, että seuramme jäsenillä ja muilla alan harrastajilla olisi mahdollisuus ratsastukseen kunto-, kilpa- tai huippu-urheiluna edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Goodwill Riders

Seuraan ovat tervetulleita kaikki hevosharrastajat. Tarjoamme toimintaa ja jäsenetuja niin harrastajille, kuin kilpailijoille. Haluamme välittää hevosharrastuksen ilosanomaa ympärillemme ja tehdä harrastamisesta osaltamme vastuullisempaa. Turvallinen harrastaminen on meille kaikille tärkeää.

Kuntosudet

Kuntosudet on vuonna 2015 perustettu urheiluseura ja kestävyysjuoksun sekä kuntoilun monitoimiseura, jossa on toimintaa niin kilpa- kuin kuntoliikunnankin parissa.

Ylöjärven Ilves

Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ympärivuotisesti jalkapalloa, futsalia ja salibandya Ylöjärvellä. Haluamme tarjota jokaiselle pelaajalle oman joukkueen omassa ikäluokassaan perheliikunnasta aina aikuisryhmiin asti ja mahdollistaa matalan kynnyksen osallistumisen. Yhteystietoihin  on kirjattu harrasteryhmien vastaavan tiedot. Jalkapallon joukkuetoiminnasta voi tiedustella juniori- ja valmennuskehitysvastaava Lauri Veittikoski, lauri.veittikoski@ylojarvenilves.fi, puh. 040 5455 328. Salibandyn joukkuetoiminnan tiedustelut salibandyvastaava Jenni Veijonen, jenni.veijonen@ylojarvenilves.fi, puh. 0456308489