Koijärven Kunto

Koijärven Kunto Ry on lentopalloiluun erikoistunut yleisseura. Seura on perustettu 1937. Toiminta tapahtuu pääasiassa Forssassa. Päätoimintamuodot ovat lentopallo, beach-volley ja liikuntaleikkikoulu.

Lue lisää

Valkeakosken Isku-veikot

Valkeakosken Isku-veikot on perustettu vuonna 1963, joka toimii lentopalloseurana. Seura tarjoaa laadukasta toimintaa jo enemmän harrastaneille kuin lajia aloittaville.

Ylöjärven Pallo

Vuonna 1960 perustettu ylöjärveläinen urheiluseura, joka tarjoaa salibandya, pesäpalloa, lentopalloa ja koripalloa eri ikäisille sekä harraste- että kilpatasolla.

Ylöjärven Ryhti

Ylöjärven Ryhti on yleisseura, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset harrastajat ja kilpailijat. Seurassa toimii viisi jaostoa: lentopallo-, hiihto-, voimailu-, frisbeegolf- ja kuntojaosto.

A-Volley

Lentopallo ja biitsi ovat vauhdikkaita palloilulajeja, jotka vaativat taitoa, kuntoa, taktista pelisilmää ja paineensietokykyä, eikä nopeista hoksottimistakaan haittaa ole. Lajien viehätys piileekin niiden monipuolisuudessa ja yhteisöllisyydessä. Pelaaminen onnistuu niin rennolla harrastelutasolla kuin vaativammalla kilpatasollakin ja tätä ei tarvi tehdä yksin. Tule mukaan A-Volleyn toimintaan ja koe itse!