Lempäälän Ratsastuskoulu Ratsuniitty

Lempäälän Ratsastuskoulu Ratsuniitty on laadukas ja monipuolinen Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli. Meillä yhdistyy hevosten läsnäolosta nauttiminen, sekä laadukas hevosurheilu. Sijaintimme on erinomainen: kaunis maalaismiljöö järvimaisemineen, vain 3 kilometrin päässä Lempäälän keskustasta. Tarjoamme ryhmiä kaiken tasoisille ja -ikäisille, ja järjestämme paljon valmennuksia sekä harjoituskilpailuja kaikissa lajeissa.

Lue lisää

Ratsastusseura Kannustin

Ratsastusseura Kannustin ry on Juupajoella 2012 perustettu SRL:n hyväksymä ratsastusseura. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ratsastusurheilua, kohottaa jäsentensä ratsastustaitoa ja –tietoutta sekä laajentaa ratsastusurheilun harrastajien piiriä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää opetus-, kilpailu-, kurssi-, keskustelu- ja yhteisiä ratsastustilaisuuksia, hankkii tarvittavia välineitä, järjestää näytöksiä, juhlia ja muuta vastaavaa toimintaa. Seura järjestää mm. koulutuksia, valmennuksia ja kisoja.

Similän Ratsastusurheilijat ry

Elämyksiä ja yhdessäoloa upeiden eläinten kanssa luonnossa liikkuen tai laadukkaasta opetuksesta nauttien kentällä tai maneesissa. Henkilökunta on koulutettua ja opetushevoset ovat kokeneita. Tarjoamme ratsastuksen opetusta kaiken ikäisille, lapsille, nuorille ja aikuisille.

Ylöjärven Hevosurheilijat

Ylöjärven Hevosurheilijat ry on vuonna 2021 perustettu hevosurheilu- ja ratsastusseura, joka toimii aktiivisesti tukeakseen hevosharrastusta Ylöjärvellä sekä yhdistääkseen eri hevosurheilulajien harrastajia. Tarjoamme reilun ja positiivisen yhteisön, jossa jokainen hevosharrastaja voi kokea itsensä tervetulleeksi.

Ylöjärven Ratsastajat

Seuran tavoite on edistää omalta osaltaan ratsastusurheilun harrastusta sekä ylläpitää ja laajentaa hevosmiestaitoja siten, että seuramme jäsenillä ja muilla alan harrastajilla olisi mahdollisuus ratsastukseen kunto-, kilpa- tai huippu-urheiluna edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.