Kalvolan Keihäs

Hämeenlinnassa entisen Kalvolan alueella toimiva urheiluseura, jossa lajeina salibandy, suunnistus ja taekwondo. Salibandy:  salibandy@kalvolankeihas.com Suunnistus: suunnistus@kalvolankeihas.com Taekwondo: taekwondo@kalvolankeihas.com

Lue lisää

Hämeenlinnan Kisa

Hämeenlinnan Kisa on monipuolinen kaikenikäisten liikuttaja. Seura tarjoaa kilpanyrkkeilyä tytöille ja pojille sekä kuntonyrkkeilyä naisille ja miehille. Lisäksi kuntopuolella on voimistelua, vesijumppaa ja lentopalloa. Lapsille on tarjolla liikuntaa, leirejä, salibandykerho sekä kesäisin lasten nappulakisat kolmiotteluna. Yleisurheilupuolella hölkkää ja juoksua sekä testilenkkejä juoksijoille. Pöytätennistä harrastelijoille ja mahdollisuus harjoitella kilpailuihin. Veteraaneille on yhteisiä tapaamisia ja liikuntapäiviä.

Häme Stars

Häme Stars ry ​ Laadukasta tyttö- ja naissalibandyä Hämeenlinnassa edullisin kustannuksin ja pelaajia kehittäen pitkällä tähtäimellä.

Valkeakosken Koskenpojat

Valkeakosken Koskenpojat on perustettu vuonna 1929. Seura on liikuttanut eri ikäluokkia yli 90 vuoden ajan.

Rämsöön Urheilijat

Vesilahden Rämsöössä toimiva Rämsöön Urheilijat ry on vuonna 1932 perustettu urheiluseura. Rämsöön Urheilijat järjestää harrastustoimintaa ja kuntoliikuntaa kaiken ikäisille.