Kangasala SK

Kangasala SK järjestää suunnistustoimintaa kaikenikäisille. TikuTakujen harjoitukset on tarkoitettu alle kouluikäisistä aina 12-vuotiaisiin asti ja heidän vanhemmilleen. Opettelemme suunnistuksen perusteita ja osallistumme aktiivisesti kilpailuihin. Osana TikuTakuSchoolia järjestämme keväisin HIPPO-koulun suunnistusta aloittaville lapsille. Sieltä siirrytään iän ja taitojen mukaan Tikuihin, Takuihin, Liito-oraviin ja Kaahareihin. Yli 14-vuotiaat kuuluvat SM-ryhmään. Lapsille ja nuorille monipuolinen ja laadukas nuorisotoiminta tarjoaa […]

Ikaalisten Nouseva-Voima

Viikariryhmä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille vasta-alkajille, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat vielä kerrata taitojaan ennen Vintiö-ryhmään siirtymistä. Voitte käydä vapaasti myös sekä Viikareissa että Vintiöissä yhtäaikaa. Viikariryhmässä aloitetaan perusasioista: kartan käsittämisestä, väreistä ja merkeistä. Mukana on paljon leikkiä ja luontokasvatustakin. Viikarilla on aina oma vanhempi tai sisarus mukana harjoituksissa. Jo neli-viisivuotiaat voivat tulla Viikareihin!

Valkeakosken Haka / suunnistus

Suunnistuskouluun voit tulla mukaan rohkeasti ilman aiempaa suunnistuskokemusta. Syksyn 2020 harjoituksissa on pääosin tarjolla kaksi eritasoista ja -pituista rataa, jotka soveltuvat noin 6-14-vuotiaille yksin, yhdessä kaverin tai tutun aikuisen kanssa kuljettaviksi.